Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen

Reviews

rating-pie

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland scoort gemiddeld een 9,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 728 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8.9
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    8.4
  • Service point
    8.8
  • Vakantieverblijf
    8.9

Naam: Anja Blijlevens-laheij
Datum: 26 februari 2024

Heerlijk hier samen een weekend met je hond op het strand,fijn verzorgd en mooi strandhuis,vriendelijke benadering,leuke strandtenten wat wil je nog meeršŸ‘

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Nog een suggestie , een bezem zou wel heel erg handig zijn in het huisje en wij miste ook een staafmixer in de inventaris. Verder erg revreden over ons verblijf.
Voor de uitstraling zou ik eens kijken naar het onserhoud van de parkeerplaats bij de receptie en de receptie zelf lijkt ook een beetje op instorten te staan. Net als de roompotvlaggen die rafelend weg lijken te wapperen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Een huisje op een locatie om voor terug te komen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Corlinda Dooijenburgh-Troost
Datum: 25 februari 2024

We hebben een heerlijke midweek gehad. Genoten van het uitzicht, het strand en de boten die voorbij kwamen. De plek en het huisje waren super.

Alleen hadden we wat problemen met de tv vanaf woensdag. Ze hebben het met man en macht geprobeerd te verhelpen maar dat was tot en met vrijdag nog niet verholpen. De medewerkster belde keurig na op donderdagmiddag of de tv het al deed.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Julie Lugtenberg-Fortier
Datum: 25 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Vlak bij zee en de rust.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Janneke van Mierlo
Datum: 24 februari 2024

We hebben het heerlijk gehad op deze prachtige locatie!!
Wel heel jammer dat de tv en wifi het de helft van ons verblijf niet gedaan heeft.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Fijn verblijf, wellicht zou er voor kinderen in de winter nog iets opgezet kunnen worden. Speelhuisje waar ouders koffie kunnen drinken

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.