Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen

Reviews

rating-pie

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland scoort gemiddeld een 9,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.458 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.1
  • Gastvrijheid
    9.2
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    8.4
  • Schoonmaak
    8.4
  • Service point
    9.2
  • Vakantieverblijf
    8.8

Bekijk 1.458 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2024

Het was een top-ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

De unieke locatie is fantastisch en het verblijf een belevenis! Het huisje op zich was helemaal prima en functioneel. Helaas niet schoon. Lichtknopjes vol vette vingers, wc (geel) was niet doorgetrokken, vette afzuigkap en vieze handgrepen. Ook de leuning van de trap was kleverig.
De meeste witte stoelen waren kapot en waren niet echt verdeeld over de huisjes. Wij misten ook een buitentafeltje. De kussentjes op de bank zagen er versleten en smoezelig uit. We waren ook erg blij dat we de bedbank niet hoefden te gebruiken, dit qua ligcomfort en vies uittrekmatras. Bij de hygiëne hadden we zeker geen fijn gevoel bij.
De prijs ligt boven de 200 euro per nacht en dat vonden wij in verhouding wel erg prijzig. We waren met 2 personen. De naam villa geeft veel te hoge verwachtingen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Angelique Bertels
Datum: 10 juni 2024

Tot de volgende keer!,,

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Leuk voor een gezin maar niet echtpaar

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Voor 6 personen zijn de bedden totaal niet geschikt. En daarmee bedoelen we de slaapbank. Ligt voor geen meter en voor zon bedrag (bijna 1500 euro voor een weekend) vind ik dat belachelijk.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juni 2024

was super !!!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juni 2024

vaker geweest hier maar het begint allemaal wat sleets te worden. Denk niet dat er echt onderhoud gepleegd is de afgelopen 2 jaar. Huisje 41 terrasdeur kan niet open, gewoon sluitwerk onklaar gemaakt. Buitenkant, terras en houtwerk is gewoon ronduit smerig. Alle huisjes beginnen groen uit te slaan. En dit afgezet tegen de absurde prijzen is dat een hele dikke min.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Gerard van der Lee
Datum: 07 juni 2024

Vriendelijke ontvangst. Veel service. Niets is teveel.
Kortom, tot de volgende keer.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Super dames bij de receptie, perfecte plek. Leuke huisjes. Klein maar fijn. Wil graag nog eens terug.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geke Bekhof-Vd Stroom
Datum: 27 mei 2024

Schitterende locatie

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.